Ove 4 stvari ni najrođenijima ne pozajmljujte: Sa njima će i novac odlaziti iz kuće

Staro je verovanje da davanje nekih stvari i predmeta može doneti lošu energiju, odvući novac i prizvati bedu, preosi Najžena.

Novčanik, tašna, garderoba, cipele

Prema Feng šui učenju, pozajmljivanje novčanika i tašne povezuje sa odlivanjem novca iz kuće i neočekivanim troškovima. Mnoge žene pozajmljuju jedna drugoj i garderobu ili cipele, ali to ne treba raditi, kažu feng šui stručnjaci. Sa druge strane, dobro je da redovno sređujete ormar i da izbacujete ono što ne nosite i u čemu se ne osećate više lepo.

Šta da radite sa dobijenom odećom?

Ako nećete da bacate stvari, treba da ih od srca poklonite nekome kome će koristiti. Iako se podrazumeva da ćete dati čistu odeću i osoba koja poklon primi treba da je opere. Savetuje se da se potopi u hladnu vodu u kojoj je rastopljena šaka soli, drži oko pola sata, a zatim opere. Isto treba da uradite i sa kupljenom odećom u prodavnicama polovne garderobe.

Ne hodajte u tuđim papučama

Nije dobro pozajmljivati drugima svoje papuče, veruje se da to može da donese probleme na poslu. Ako ne volite da gosti hodaju po vašoj kući u cipelama, nabavite nekoliko pari papuča, nalik onim hotelskim, koje će služiti samo za goste.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.