U trendu

Ovih 5 aplikacija za čišćenje olakšaće vam život

Kome ne bi trebalo malo pomoći kada su kućni poslovi u pitanju? U ovom tekstu predstavićemo vam nekoliko aplikacija za čišćenje, u nadi da će vam jedna (ili više!) učiniti život malo lakšim!

1. Do!

Do! je savršena aplikacija za čišćenje kuće za ljude koji imaju običaj da koriste olovku i papir. Uz jednostavan dizajn, koristiti Do! je veoma jednostavno.

2. OurHome

OurHome vam omogućava da lako kreirate, dodeljujete i pratite različite kućne poslove među članovima vašeg domaćinstva, što olakšava da svi budu odgovorni.

3. ThinkDirty

Uz ovu aplikaciju možete da skenirate bar kodove svojih omiljenih proizvoda za čišćenje, bilo kod kuće ili dok ste u kupovini, i ona će vas upozoriti na sve potencijalne rizike povezane sa tim proizvodom ili sastojcima u njemu.

4. Tody

Aplikacija Tody može pomoći korisnicima iOS-a i Android-a da lako upravljaju zadacima čišćenja u domaćinstvu, a istovremeno ih čini zabavnijim.

5. TaskRabbit

TaskRabbit vas povezuje sa veštim i proverenim „taskerima“ koji vam pomažu da se uhvatite u koštac sa obavezama. Popularni zadaci uključuju isporuku, kupovinu, čišćenje, montažu nameštaja, pa čak i selidbu, prenosi OneGoodThing.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.