U trendu

Ovih 9 predmeta u domu blokiraju dolazak novca u vaš život, rešite ih se što pre

Ako se osećate kao da nemate sreće sa novcem, postoje predmeti koje ćete želeti da se iselite iz ugla bogatstva svog doma kako biste stvorili prijatnije okruženje za novac. Ovo će pomoći da se ukloni negativna energija i zameni sa pozitivnijom novčanom energijom!

Jedan: Kante za smeće!

Većina nas čak i ne razmišlja o tome gde stavljamo svoje kante za smeće – zar ne? Ako slučajno držite kante za otpatke u oblasti novca, to bi moglo stvoriti lošu sreću!

U feng šuiju, smeće predstavlja negativnu energiju – nosi energiju starih, iskorišćenih predmeta koje treba izneti iz kuće.  Osim toga, mnogo puta je prepuna, loše miriše, neuredna je i dosadna.  Definitivno ne želite da zadržite tu energiju ni u jednom delu svog doma — ali ako ste imali lošu sreću sa novcem, ne želite je u oblasti svog bogatstva!

Dva: Nered

Nered predstavlja odluke koje nismo doneli, stvari sa kojima ne znamo šta da radimo i zaglavljenu energiju .  Razmislite o tome kako se osećate kada otvorite taj ormar koji je pun stvari kroz koje znate da treba da prođete. Ne izgleda sjajno, zar ne?  Nered drži tu energiju – to je deo razloga sa kojim može biti tako teško izaći na kraj!

Treće: Finansijska papirologija koja predstavlja dug ili stare finansijske obrasce koje želite da promenite

Da li čuvate svoje stare račune, stare bankovne izvode, izvode kreditnih kartica, druge izvode duga ili izvode računa u svom području novca? Kada radite na tome da promenite svoju priču o novcu, zadržavanje tih starih stvari, ponovno stvaranje te energije svaki put kada je pogledate nije sjajna ideja, piše Magazin Novosti.

Četiri: prljavština/prljavi prozori/prašina

Neka vaš prostor za novac bude čist i svež! Održavajte podove čistim, postolje čistim i prozore čistim.  Postavite svoje namere svaki put kada čistite svoju oblast novca da unosite novu, živu energiju u svoje finansije!

Pet: Umiruće biljke

Kada radite na stvaranju sreće sa novcem, poslednja stvar koja vam treba je biljka u toj oblasti koja ne donosi sreću. Čak i ako osećate da je to simbolika iza vaših finansija – to bi mogao biti jedan od razloga zašto biljka uopšte ne uspeva u toj oblasti! Očistite mrtve/umiruće biljke iz oblasti novca i postavite novu biljku koja privlači novac.

Šest: Polomljeni predmeti, nedovršeni projekti i slavine koje propuštaju

Sve što je pokvareno treba popraviti što je pre i definitivno ne dozvolite da vaša oblast novca postane groblje polomljenih predmeta!  Polomljeni predmeti predstavljaju stvari sa kojima niste imali vremena da se pozabavite — i predstavljaju zanemarivanje i vas i vašeg doma.

Sedam: Stavke koje vas čine nesrećnim

Ako imate stvari kojih se držite zbog kojih se osećate frustrirano, zaglavljeno, iznervirano, tužno ili na neki drugi način nesrećno svaki put kada ih pogledate – vreme je da se pozabavite njima. Ako morate da ih čuvate — nemojte ih držati u svom feng šui uglu prosperiteta!

To je veoma slično energiji nereda: svaki put kada negativno pogledate neki predmet, ta energetska osećanja se motaju u tom delu vašeg doma.  Kada pokušavate da povećate svoje bogatstvo i novčanu sreću, ne želite da negativnosti u oblasti novca u vašem domu. Ta stara zaglavljena energija mora da nestane!

Samo dodatni savet: Pokušajte da u svom domu držite samo stvari koje VOLITE. Vaš dom treba da bude utočište – a ne skladište za stvari koje vam se ne sviđaju ili koje vas čine nesrećnim.

Osmo: Govoreći o starim stvarima i staroj energiji – ne držite stvari u oblasti novca koje predstavljaju stare oblasti vašeg života

Ovo važi za stare slike, staru odeću, predmete koje želite da donirate, stari nameštaj koji ne koristite — sve što danas ne biste kupili, obukli ili želite da pogledate!

Stare slike se mogu odložiti i zameniti novim, svežim slikama koje predstavljaju kuda idete u svom životu, a ne gde ste bili. I možete ažurirati stari nameštaj i donirati staru odeću. Nemojte se držati starih slika o sebi — NAROČITO kada stvarate novi, živahan život pun novca i dobre energije!

Devet: Puno i puno crvenih ili vatrenih boja

Crvena, narandžasta, svetlo ljubičasta — predstavljaju energiju vatre u feng šuiju.  Malo vatre je DOBRO za stvaranje novog rasta i stimulisanje sveže energije. Ali MNOGO crvene predstavlja nekontrolisano sagorevanje i vaš novac koji se diže u dim.

Isto važi i za držanje puno sveća ili čak sijalica u ovoj oblasti. Jedan ili dva su dobri – ali mnogo toga može biti previše stimulativno i stvoriti previše haotične energije.

Želimo pozitivnu, mirnu energiju u našim oblastima novca, a ne brzu, nekontrolisanu energiju!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar