Ovim genijalnim trikom rešićete se tragova otisaka prstiju u vašem domu

Zahvaljujući neverovatnom triku sa nekim uobičajenim kućnim sredstvima, tragovi otisaka prstiju po nameštaju će uskoro biti stvar prošlosti.

Održavanje čistoće vaše kuće može izgledati kao zastrašujući zadatak, sa masnim otiscima prstiju koji se misteriozno pojavljuju bez obzira na sve. Uprkos vašim naporima da satima ribate, dovoljno je da neko sa neopranim rukama ostavi prljave tragove svuda nakon obroka.

Koristeći svakodnevne sastojke koje sigurno imate u svom ormariću za čišćenje, možete se osloboditi neprijatnih mrlja.

@foreverhomejune19

GENIUS.. Finger print hack. I saw this hack on insta and had to try it, what you need Equal parts of white vinegar & rinse aid dash of washing up liquid & warm water, magic potion. just watch to see the results, I also did it on my glass doorsamd mirrors but it didn’t come out so well on camera. I would love to know who came up with this idea its genius.. #hacklife #hacks #fingerprinthack #nomorefingerprint #geniushack #cleaningcleaningtiktok @lovestaofficial @B&M Stores

♬ Game Changer – Cameron James

Kako ukloniti otiske prstiju na kvakama

Pomešajte jednake delove alkoholnog sirćeta i tečnosti za pranje sudova sa malo tečnosti za pranje sudova i tople vode. TikTokerka je u video snimku rekla: „Sačekajte dok ne vidite rezultate“.

Nakon što je sve pomešala u bočici sa raspršivačem, pokazala je koliko je smeša moćna na kvaki. Nakon brzog prskanja spreja sledi brisanje, nakon čega čak ni namerni pokušaji ostavljanja otisaka prstiju neće ostaviti trag.

Žena je koristila i ovaj trik na ogledalima, a rezultati su bili odlični. Pokazalo se da je alkoholno sirće korisno i drugde u kući, pa ga koristite kao sredstvo protiv insekata u svom domu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.