U trendu

Ovo dugme u vašoj mašini za pranje veša sprečava da odeća miriše na buđ

Ako ste se uvek pitali zašto vaša odeća loše miriše nakon pranja, ova žena je otkrila razlog

TikTokerka Mindi otkrila je nedavno tajno dugme na veš mašini koje sprečava da vaša odeća miriše na buđ.

Mindi Meknajt često na društvenim mrežama deli savete i trikove o raznim temama, od frizura do čišćenja.

Na jednom snimku rekla je svojim pratiocima da je otkrila skriveni deo u mašini za pranje veša koji olakšava čišćenje. Na početku videa otvorila je fioku i rekla gledaocima: „Da li ste se ikada zapitali čemu služi dugme na vašoj mašini za pranje veša?“ Gurnula ga je tako da je taj deo skliznuo skroz dole. Zatim ga je premestila u lavabo, gde ga je duboko očistila.

„Možete da uđete ovde i izribate ga i uklonite budu i naslage omekšivača“, objasnila je ona. Bez buđi, odeća neće imati neprijatan miris.

@mindymcknight

Ever wonder what the push button is for on your washing machine drawer?? Here’s the answer! #hack #tipsandtricks #washingmachine

♬ original sound – Mindy McKnight

Međutim, neke mašine za pranje veša nemaju ovaj deo, ali Mindi u tom slučaju ima jednostavno rešenje: „Ako nemate to dugme, možete koristiti limunov sok i sodu bikarbonu i videćete da počinje da se aktivira. Zatim uzmite četkicu za ribanje ili četkicu za zube da uklonite sav kalup.“ Pošto je sve dobro pogledala, ustanovila je da je „sve čisto“.

„Tako sam srećan što sam pronašao ovaj video. Već neko vreme sam želeo da očistim svoj, ali nisam želeo da ga zabrljam“, „Pitao sam se čemu služi kada sam imao 6, a sada imam 15, hvala“, „Još jednom sam naučio više na TikToku nego u školi“, bili su neki od komentara, piše The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)