Ovo je hovi hit trik za otvaranje plastičnih flaša koji će promeniti način na koji pijete piće

Novi hit trik?

Jedan korisnik na TikToku je demonstrirao zanimljiv trik za piće iz plastičnih flaša sa nepokretnim poklopcima, što je izazvalo veliku pažnju na društvenim mrežama. Umesto da se mukačite sa otvaranjem flaše, korisnik je otkrio da se poklopac može prebaciti na drugu stranu, omogućavajući vam da pijete bez problema.

@sroche2

This whole time weve been doing it wrong! #pov #doingitwrongthiswholetime #newbottle #bottletop #fyp #fy #viral

♬ original sound – Dude Dad

„Svi ste ih pogrešno otvarali sve ovo vreme“, napisao je korisnik. Video je do sada prikupio preko četiri miliona pregleda.

Reakcije su bile različite: neki su pohvalili trik kao odličan savet, dok su drugi istakli da se ovaj metod ne može primeniti na sve vrste boca.

„Zavrtiš čep, odvojiš ga i piješ kao normalan čovek“, „Moram ovo da probam“, „Pitao sam se ko bi napravio čep koji mi stalno udara u nos“, „Više volim da pijem iz normalne boce bez čepa. Ovo me izluđuje“, samo su neki od komentara korisnika.

Kao što je poznato, do ovog meseca sve zemlje Evropske unije su morale ukloniti odvojive čepove sa plastičnih flaša do tri litra i zameniti ih nerastavljivim, u skladu sa direktivom objavljenom 2018. godine koja ima za cilj smanjenje količine plastičnog otpada.

(klix.ba)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.