U trendu

Ovo je navodno najlepši stan na svetu: Da li vam se dopada? (foto)

Najlepši stan na svetu prema nekima nalazi se u Njujorku. Njegova vlasnica je Atina Kalderone, dizajnerka enterijera među čijim klijentima su se našle i glumice Dženifer Aniston, Jesika Alba i Hilari Daf.

Atina može da se pohvali uspešnom spisateljskom karijerom, uspešnim vođenjem lajfstajl portala ‘EyeSwoon’ i Instagram profilom koji prati više od 778.000 pratilaca. Ali to nije sve!

Budući da je glavno zanimanja ove 46-godišnjakinje dizajnerka, ne čudi što je njen stan u Kobl hilu, delu Bruklina, nagrađen laskavom titulom najlepšeg na svetu.

Nekadašnja urbana vila pre tri godine dospela je u ruke ove dizajnerke i postala primarni projekt u koji se rado uključila cela njena porodica. Urađena je potpuna rekonstrukcija objekta, a rezultat je kreiranje životnog prostora koji spaja moderan izraz i tradicionalne elemente.

Otvoreni koncept, obilje svetlosti, prozračnost… samo se neke od karakteristika koje krase ovaj prostor. Neutralna boja zidova poslužila je kao savršena scenografija u kojoj su do izražaja došli elementi i dekorativni predmeti izrađeni od drva i kamena. Dozu elegancije celom prostoru daju antikviteti i detalji izvedeni u zlatnim nijansama.

Obnova stana trajala je pune tri godine, a završni rezultat zaista je vredan hvale. Ali, smatrate li da je njegova titula najlepšeg opravdana?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.