U trendu

Ovo je mala tajna blistave kuhinje: Potreban vam je samo 1 predmet za čišćenje

Kada je u pitanju kuhinja, ona zauzima važno mesto u svakodnevnom životu i zato je bitno da se redovno održava čistom. Na jednoj društvenoj mreži, profesionalna čistačica podelila svoj praktičan trik za brzo i efikasno čišćenje cele kuhinje, prema izveštaju portala Lifesavvy.

Potrebna vam je samo tableta za mašinsko pranje posuđa! Male tablete, namenjene za mašinsko pranje sudova, sadrže koncentrovano sredstvo za odmašćivanje i uklanjanje prljavštine. Ova svojstva ih čine odličnim i za čišćenje gotovo svih površina u kuhinji. Trik funkcioniše tako što napunite sudoperu toplom vodom i ubacite tabletu za pranje posuđa. Kako se tableta bude rastapala, koristite vodu za potapanje krpe ili sunđera, a zatim obrišite površine kao što su ormarići, pločice na zidu, radne površine, aspirator i kuhinjski aparati. Sadržaj tablete efikasno će očistiti zaglavljeni sloj prljavštine.

Nakon što je voda bila u sudoperi oko 20 minuta, ispraznite sudoperu i blago je istrljajte četkom ili krpom, a zatim isperite. Prema preporuci profesionalne čistačice, ovaj postupak se može sprovoditi jednom nedeljno kako bi se održala kuhinja čistom i blistavom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar