Ovo sigurno još niste koristili za otpušavanje odvoda! Dovoljna je samo jedna stvar!

Zapušavanje odvoda zaista može da predstavlja mučnu situaciju, a njegovo čišćenje i otpušavanje može da bude zaista težak posao.

U jednoj grupi na društvenim mrežama korisnica je dala ideju kako jednim sredstvom iz kuće možete lako i brzo da obavite taj posao.

U komentarima ispod objave, nizale su se pohvale i potvrde efikasnosti ovog trika, pa ne bi bilo loše da obratite pažnju na ovaj trik.

Do začepljenja odvoda mogu da dovedu različite stvari, zavisno od toga koji odvod je u pitanju. Ostaci hrane i prljavštine, kosa, sitni predmeti i druge stvari, često zadaju muku mnogim domaćinstvima.

Sakupljena prljavština sprečava vodu da otiče, što dovodi do porasta njenog nivoa, izbacivanja prljavštine, a u nekim slučajevima i male kućne poplave, koju može da prati neprijatan miris.

Gospođa Hinč tvrdi da krema za depilaciju predstavlja fantastično sredstvo za otpušavanje odvoda.

Prema njenim rečima, potrebno je da sipate kremu u odvod i ostavite je da deluje neko vreme, a nakon toga smao pustite vodu. Krema za uklanjanje dlačica neće oštetiti cevi, a odneće začepljenje.

U komentarima su se javili ljudi koji su isprobali ovaj trik, tvrdeći da zaista deluje i da su problem rešili baš na ovaj način, bez upotrebe vakum gume.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.