U trendu

Ovu grešku mnogi prave tokom čišćenja WC-a: ‘Pogrešno koristite ovaj proizvod!’

Uzalud čistite kupatilo ako to radite ovako…

Stručnjakinja za čišćenje iz Melburna u Australiji, poznata kao @thebigcleanco na TikToku, šokirala je svoje pratioce kada je podelila da verovatno pogrešno koriste jedan proizvod za čišćenje toaleta.

Mnogi za čišćenje WC šolje koriste sprej za dezinfekciju, ali se često zaborave da sprej mora da stoji kako bi bio efikasan. U svom videu, ova ekspertkinja objasnila je da sredstvu za dezinfikaciju treba vremena kako bi odradio svoj posao i da ga treba ostaviti da odstoji 10 minuta.

„Mislite da ispravno čistite? Evo gorke istine profesionalne čistačice. Samo zato što koristite sprej za dezinfekciju ne znači da dezinfikujete. Morate pročitati etikete! Ove sprejove treba ostaviti na površini 10 minuta kako bi ubili klice“, objasnila je u videu.

Stotine ljudi su komentarisali da je od tada gledano preko nekoliko stotina hiljada puta, a mnogi su podelili da nisu znali te ključne informacije pre nego što su krenuli u čišćenje zahoda.

„Znači da je moj toalet, koji sam danas potpuno očistila, još uvek prljava?“, pitala se jedna korisnica, dok je druga otkrila „Nikad nisam pročitala etiketu“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar