U trendu

Pantalone su vam uske? Ove 2 stvari su SPAS

Vreme je da se latite pegle

Koliko puta vam se desilo da vam pantalone stoje kao salivene, ali da su malo uže u struku?

To vas, međutim, ne spreči da ih, ipak, kupite.

Ali, to što ste dali novac nije magično rešilo vaš problem.

Ovaj problem obično rešavaju krojačice, ali više nema potrebe da ih posećujete iz ovog razloga, jer taj posao možete da obavite i sami od kuće.

Ukoliko pantalone imaju elastičnu traku, možete dosta da ih rastegnete, a sve što vam je potrebno jesu daska za peglanje, nekoliko peškira i, naravno, pegla.

Pantalone navucite na dasku, tako da skroz budu zategnute, a na elastičnu traku stavite topao vlažan peškir. Upalite peglu i pritisnite je na peškir, držite oko 10 sekundi, a zatim je sklonite sa peškira na isto toliko. Ponavljajte postupak dok ne dođete do željene veličine.

Čak i obične pantalone, bez elastične trake, možete da razvučete preko daske za peglanje, a zatim da ih navlažite sunđerom, ili flašicom sa raspršivačem. Uključite peglu na opciju ispuštanja pare i peglajte po dužini struka. Istovremeno povlačite taj deo i istežite ga tokom postupka. Takođe je potrebno da ponavljate postupak, sve dok ne dobijete željenu veličinu. Istom metodom možete da rastegnete i farmerke, ali deo koji na kraju dođe na struk razvucite oko vešalice i ostavite ih da se tako osuše.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar