U trendu

Par se vratio kući nakon četiri meseca, a ono što ih je dočekalo u frižideru potpuno ih je zaprepastilo

Jedan par naišao je na prilično veliki problem kada su se vratili kući nakon četiri meseca putovanja.

Roditelji Sare Hajvard putovali su svetom i očigledno su triput proverili sve svoje kućane aparate pre nego što su se upustili u svoju avanturu. Ali uprkos njihovoj dužnoj marljivosti, jedna od njihovih kuhinjskih naprava uspela je da ih iznenadi.

@twoticketstosaradise

My parents got back home from traveling for 4 months and sent me this. Apparently you have to turn off the ice maker and not just take it out of the door! #oops#oopsie#iceicebaby#whatamess#fy#fyp#fypシ#icecube#funny#whoops

♬ original sound – Sara Hayward

Par poseduje otmeni frižider sa zamrzivačem koji se može pohvaliti ledomatom. Njime osigurava stalnu zalihu leda. Ipak, kada četiri meseca niste kod kuće, očigledno nema potrebe za tim.

U pokušaju da zaustave automatsku proizvodnju kockica leda, par je odlučio da ukloni posudu u koju ih zamrzivač odlaže, kako bi signalizirao da neće biti potrebe za njihovim izbacivanjem.

Hladno iznenađenje

Čini se da su oboje smetnuli s uma da se većina ledomata instinktivno isključuje kada se kanta napuni. Dakle, kada su se vratili s podužeg odmora, Sarini roditelji otkrili su da nisu uspeli da nadmudre svoj frižider sa zamrzivačem.

Vrata su im bila zamrznuta jer se ledomat nije zaustavljao četiri meseca zaredom, tako da se nakupila ogromna gomila leda. Sara je podelila urnebesan video na TikTok-u na svom profilu @twoticketstosaradise koji prikazuje trenutak u kojem je njen tata skupio hrabrost i otvorio vrata.

Roditelji su se pripremili da komad nalik na ledenicu ispadne i stavili su ceradu da zaštite svoje podove. Čuje se kako njena mama govori: „Nakon četiri meseca, mislili smo da će ledomat prestati – ali mislimo da je nastavio da radi. Da vidimo šta će se dogoditi.“

‘Naučili su lekciju’

Sarin tata tada otvara vrata i odmah ga pozdravlja zveckanje stotina kockica leda. Nekoliko ih padne na tlo, ali ispada da su oni samo vrh ledenog brijega. Nakon što su potpuno otvorili vrata, komadići leda ispadaju na pod, dok par shvata da su svaka polica i pregrada unutar frižidera puni leda.

“Dobro, malo je leda”, našalila se Sarina majka.

Sara je u komentarima objasnila da su nakon ovo promašaja saznali da ledomat ima senzor za prepunjavanje, ali je uverila ljude da su sada ‘naučili lekciju’. Rekla je: „Uklonili su posudu s vrata misleći da će isključiti ledomat, ali on je nastavio da radi. Nikada nisam čula da se moja mama toliko smeje! Bilo je fantastično.“

Korisnici društvenih mreža ova nesvakidašnja situacija dobo je nasmejala, a video je brzo skupio više od 11 miliona pregleda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar