U trendu

Pare će kapljati kao lude: Promenite samo ove 4 stvari u kuhinji

Isprobajte ovo i gledajte čuda

Feng šui drevna veština uređenja prostora od davnina nudi veliki broj saveta koji će vam pomoći u nastojanju da privučete novac, sreću i ljubav.

Kako je kuhinja mesto u kome provodite mnogo vremena, ona je ujedno i prostor u kome aktivno cirkuliše energija. Evo šta bi trebalo da uradite kako biste privukli obilje i novac.

Oslobodite prostor na frižideru

Magneti, razglednice, leci od dostave, popisi stvari koje morate napraviti – nered na frižideru i svaki pogled na njega stvara previše stimulacije zbog koje se osećate rastreseno. Zbog toga posežete za hranom u frižideru čak i kada niste gladni. Skinite s frižidera sve ili ostavite samo par inspirativnih citata, a popise obaveza preselite na unutrašnjost vrata kuhinjskih elemenata, piše Najžena.

„Sakrijte“ kantu za smeće

Ne držite je otvorenu i nemojte je smeštati unutar vidnog polja nego po mogućnosti ispod sudopera, u unutrašnjosti elementa ili u ostavi. Otvorena kanta u vidokrugu priziva nered i „smeće“ u vaš život.

Pronađite mesta za biljke

Teglice sa začinima, cveće ili bilo koje druge koje druge biljke po vašoj želji dobrodošao su kuhinjski dodatak jer unose pozitivnu energiju u vašu svakodnevicu.

Napunite činiju za voće

Ona simbolizuje uspeh i obilje, a držite je na očišćenom stolu ili bilo kojoj čistoj kuhinjskoj površini.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)