U trendu

Pločice u kupatilu će bukvalno blistati: Najbolje prirodno sredstvo za čišćenje od samo 2 jeftina sastojka

Kupatilo je uvek jedno od najzahtevnijih prostorija u kući, a verujemo da i vama jedna od stvari koja najteže pada kada su u pitanju kućni poslovi je upravo – ribanje pločica. Koliko god da ribate, gotovo uvek deluje da mogu biti još blistavije! Zato redovno održavanje je najefikasniji način da dugo ostanu kao kad ste ih tek kupili, a uz sledeće prirodno sredstvo za čišćenje, koje se pravi začas, ni brisanje vam više neće biti komplikovano i naporno!

Na čuvenoj Facebook grupi „Mums Who Clean“, gde mnoge žene traže savete za što lakše i brze čišćenje, jedna mama je podelila recept za sredstvo koje savršeno uklanja prljavštinu iz kupatila.

– Mame, otkrila sam kako da se rešimo problema koji nas muči. Potrebno je samo nekoliko minuta i malo truda. Ne mogu da verujem svojim očima – napisala je.

Naime, objasnila je kako meša sodu bikarbonu i izbeljivač. Mešanje ova dva proizvoda nije opasno, ali je sve upozorila da se izbeljivač nikako ne meša sa drugim hemikalijama, jer postoji mogućnost da loše utiče na zdravlje.

– Mešala sam dok nisam dobila pastu. Nanela sam smesu na problematična područja i iskoristila staru četkicu za zube. Nije nigde zapinjalo, laganim pokretima je kamenac spadao – objasnila je.

Brojne pripadnice lepšeg pola ispod ove objave su ostavljale komentare i izražavale zahvalnost na ovom „otkriću“, ističući da im je olakšalo život, te ukoliko se pripremate da detaljno sređujete kupatilo, možete da ga isprobate i javljajte nam vaše utiske!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.