U trendu

Podmazuje šarke, glanca ogledala i skida kamenac: Jedna sitnica pravi je čarobnjak u domaćinstvu

Sigurni smo da imate pastu za brijanje kod kuće. Osim što ćete je upotrebiti za brijanje, pogledajte fantastične načine da je iskoristite i olakšate kućne poslove.

Namažite šarke na kapijama koje škripe

Ukoliko i vas muče i nerviraju vrata koja škripe, a pri ruci nemate ulje za podmazivanje, dovoljno će biti ako u kupatilu imate pastu za brijanje. Naprskajte šarke pastom i problem će nestati.

Za glancanje kamenca na slavinama

Slavnine umeju da budu pravi problem pri čišćenju kupatila jer su mamac za kamenac i mrlje. Međutim, pena za brijanje rešava vas kamenca i usporava nastanak mrlja. Postupak je vrlo jednostavan, samo nanesite penu i posle par sekundi isperite.

Da skinete fleke sa svoje omiljene košulje (i sa tepiha)

Svima se dešava omiljenu košulju isflekaju hranom ili sosom, ali ne treba da brinete ako u domu imate penu za brijanje. Utrljajte penu i sunđerom lepo istrljajte mesto koje ste uprljali. Na isti način očistite i mrlje sa tepiha.

Izglancajte ogledalo

Znamo da vas nervira para u kupatilu koja zamagli ogledalo dok se kupate. Imamo rešenje: utrljajte penu u zamagljeno ogledalo i lepo da očistite. Bićete prezadovoljni rezultatom pogotovo što se neko vreme para neće pojavljivati na ogledalu dok se kupate.

Za skidanje fleka od farbe

Farba može da bude naporna za skidanje pogotovo ako ste pored odeće isprljali i ruke. Međutim, pena za brijanje pomaže i ovde. Utrljajte penu na mesto gde ste se isprljali i fleka će nestati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.