U trendu

Pogrešno koristimo stalak za cipele? Žena otkrila kako ćete uštedeti mnogo više prostora

Stalak za cipele može biti koristan u organizaciji nereda u predsoblju, naročito ako imate više dece i mnogo obuće. Ipak, roditelji znaju da se njegove police pune prebrzo i da na kraju samo ostane neuredna gomila sandala i patika.

Jedna majka, koja ima slične probleme sa svojih četvoro dece, tvrdi da većina zapravo pogrešno koristi stalak za cipele; pa je na svom Tik Tok profilu pokazala kako bi obuća trebalo da se na njega stavlja, a da uštedimo na prostoru.

@cleanwithjoanne

Reply to @shelbs79 do you put your shoes like this?🤯 #cleantok #fyp #foryou

♬ Ultimate life hacks – Kelly

Kako piše The Sun, majka Džoana je u svom videu rekla da većina ljudi stavi cipele duž svake police stalka, a na taj način na jednu policu stane svega nekoliko pari pa umesto da ih tako složi ona zatakne cipele kroz police, tako da su smeštene pod pravim uglom – pa joj u jedan red stane puno više, a i police izgledaju mnogo urednije i organizovanije.

– Osim što imate mesta za više cipela, manje je verovatno da će cipele padati – rekla je u videu.

Njen snimak je ubrzo prikupio oko 800 hiljada pregleda, a, iako je trik poprilično jednostavan i predvidljiv, korisnici su bili oduševljeni, te su joj zahvaljivali u komentarima.

– Ovo mi nikada nije palo na pamet, odlična ideja! – napisao je jedan korisnik.

– Mislim da ću odmah preurediti svoju policu za cipele u hodniku, komentarisala je druga korisnica, a treća je dodala: – Ja stavljam cipele na taj način i zaista stane mnogo više pari.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar