U trendu

Poklanja se čistog srca: Ovaj cvet ima magičnu moć, ali ne smete dopustiti da se osuši

Svaka biljka po sebi neku vrstu isceljujećeg dejstva po ljude, ali za anturijumu se vezuju posebne priče. Smatra se da ako neka osoba iz vašeg okružena pati od depresije, ona je savršena jer sam pogled na nju smiruje i vraća dobro raspoloženje.

Takođe, daje se i ljudima kojima je neophodan novac. Međutim, ukoliko se pokloni čista srca ljudima kojima je potrebna pomoć i kod njih se biljka osuši – prema feng-šuiju problem je u njima i pod hitno moraju da se promene!

Anturijum je zimzelena biljka, jer listovi uvek ostaju zeleni. Pošto je tropska biljka neophodna joj je toplota, naročito u vreme cvetanja kada ne sme da bude ispod 20 stepeni. Tokom mirovanja temperatura ne sme da bude niža od 15 stepeni, piše aura.ba.

Cvetovi rastu u pazuhu svakog novog lista, a njihova pojava je radost za sve ukućane. Cvet traje po pet-šest meseci. Ova biljka obožava svetlo, ali ne i direktno sunce pošto može da dobije “opekotine” po listovima.

Ako vam neko pokloni ovu biljku, smatrajte da je to od srca i da ima veoma časne i poštene namere prema vama.

Kako se smatra ako je vi poklanjate nekome, bitno je da u druge ruke ode sa lepim namerama i čistim emocijama, jer će vam se sve vratiti višestruko.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar