U trendu

Postavite kartonsku rolna od papira na cev usisivača i olakšaćete sebi muke pri čišćenju

Svaki usisivač koji kupite obično dolazi s pametnim izborom dodataka koje povremeno možete koristi za usisavanje presvlaka, čišćenje automobila ili za one delove u kući koji su jako teško dostupni. Svi ovi dodaci moju poslužiti svrsi, ali nedavno smo naišli na genijalan savet koji će čišćenje usisivačem učiniti još raznovrsnijim. I to uključuje korišćenje alata koji verovatno bacite u kantu: rolu papirnatih ubrusa.

Slučajno se događa da korišćenje kartonske rolne kao dodatka čini usisavanje doma jednim od lakših i zabavnijih zadataka čišćenja.

Kako napraviti nastavak od rolne za papirnate ubruse za vaš usisivač

Uzmite potrošenu rolnu od papirnatih ubrusa i ugurajte ju na kraj creva vašeg usisivača. Zatim upotrebite ovaj dodatak kako biste se pristupili uskim prostorima u koje čak ni originalni predviđeni nastavak ne može stati. Kartonska rolna usmerava silu usisavanja u uglove, pukotine i mala područja do kojih je inače jako teško doći. Rukama držite rolnu papirnatog ubrusa kako usisavate određeno područje. Međutim, ako imate problema s pričvršćivanjem kartonske rolne na crevo, pokušajte da je zalepite ili upotrebite gumicu da stoji na mestu.

Kako koristiti

Rolna od papirnatih ubrusa postavljena na cev usisivača može se stisnuti i preoblikovati da stane u neograničeni broj prostora koje ste oduvek želeli da usisate. Evo nekoliko:

  • Prozorske daske
  • Staze za klizna vrata
  • Pukotine u autu, poput onih dole između sedišta i naslona za ruke
  • Sitni prostori na stolcima
  • Uska područja na, unutar i oko stolova

Stoga nemojte bacati svoju kartonsku rolnu nego je sačuvajte za sledeće usisavanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)