U trendu

Postavite ogledalo u ovaj deo kuće i gledajte kako novac sam dolazi, kapljaće kao kiša

Prema drevnoj kineskoj umetnosti, feng šuiju, ogledala simbolizuju vodu, koja neguje mudrost i introspekciju. Ona mogu da prošire vaš pogled, kao i da fiksiraju energiju.

Ovaj jednostavan predmet može pozvati energiju u prostor, zato ako ga smestite na odgovarajuće mesto, možete da napravite velike promene u svom životu.

Udvostručite svoje bogatstvo

Lociranje ogledala tako da možete videti odraz šporeta, radijatora ili drugog izvora toplote, veruje se da može povećati vaše bogatstvo. Simbolično time „duplicirate“ izvor toplote, i njegov kapacitet za privlačenje prosperiteta.

Samo pazite da ogledalo ne bude preblizu plamenu jer staklo može da pukne od toplote.

Harmonija u partnerstvu

Okruglo ogledalo iznad kreveta stvara pozitivan či za parove koji spavaju zajedno. Okrugli oblik nema oštre ivice i može ublažiti odnos.

Obavezno pričvrstite ogledalo kako ni slučajno ne bi moglo da padne, i pre postupka se dogovorite sa partnerom, piše „The spruce“.

Fokusirajte se tokom rada

Malo okruglo ogledalo je posebno korisno za fokusiranje vaše energije kada je postavljeno na sto za kom radite ili učite. Ovo ogledalo fokusira vaš či na rad, i time nećete gubiti koncentraciju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.