Postavite ovu biljku ispred ulaznih vrata i očekujte čudo: Sreća i blagostanje ispuniće vaš dom

Jednostavan trik za više novca, sreće i bolju energiju

Ulazna vrata su jedna od najvažnijih oblasti vašeg doma. Smatra se da su ulazna vrata „usta energije“ u vašoj kući. Ovde energija i mogućnosti mogu da uđu u vaš dom i dođu do vas.

Vaša ulazna vrata takođe predstavljaju vaše lice prema svetu i zo kako svet vas vidi.

Prvenstveno je važno da ulazna vrata budu uredna, da na njima nema ogrebotina, da boja nije spala, kao i da ne škripe i nisu pokvarena.

Nakon ovog Feng šui testa, posvetite se biljkama koje treba postaviti ispred ulaznih vrata kako bi privukle dobru energiju u dom.

Feng šui stručnjaci otkrivaju koje biljke je dobro imati ispred ulaznih vrata za sreću, novac i harmoniju u domu:

Areka palma

Ako imate prostora za veću biljku, areka palma može da donese mnogo životne energije u vaš prostor. Ovo je odlična biljka za aktiviranje pozitivnih vibracija i popravljanje ustajale energije. Tokom toplijih meseci možete je držati napolju na kućnom pragu, a zatim je uneti unutra kada dođu hladniji dani. Areka palme su povoljne i za filtriranja i prečišćavanja vazduha.

Monstera

Ova biljka ima prelepe listove u obliku srca koji su odlični za privlačenje ljubavi i kvalitetnih ljudi u vaš život. Možete ih postaviti ispred ulaznih vrata – ako ih pravilno negujete, rašće, širiti se i prizivati obilje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.