U trendu

Pozovite pozitivnu energiju u svoj dom: Jedna stvar nikako ne sme da stoji na ulazu

Feng šui je nauka koja je nastala u drevnoj Kini. Feng znači vazduh, a šui voda. Doktrina se zasniva na verovanju da pozitivna energija (chi) treba da struji kroz svaki dom, poput bistre izvorske vode i svežeg planinskog vazduha.

Feng šui je primenljiv na sve delove vašeg doma. Ipak, najveću pažnju morate obratiti na ulazna vrata. Oni predstavljaju barijeru između vašeg intimnog života i spoljašnjeg sveta. Koristite sledeće savete da unesete pozitivnu energiju u svoj dom.

Osećaj dobrodošlice

Uredite prilaz do kuće. Popravi pokvareno svetlo. Nabavite novi otirač. Kupite zvono koje zvoni prijatnim zvukom. Ako ništa drugo, svaki dan čistite prednji ulaz metlom. Ovo su neke osnovne stvari koje čine vaš dom udobnim i ispunjavaju ga pozitivnom energijom.

Mirisi i boje

Mirisno i šareno cveće donosi lepotu i zdravlje u vaš dom. Vodite računa o tome i ona će vam, zauzvrat, obezbediti energiju zahvaljujući kojoj ćete imati sve što poželite.

Zvončici vetra

Zvončici vetra sprečavaju da negativna energija uđe u vaš dom. Postavite ga negde gde ima protoka vazduha, nikada direktno iznad ulaznih vrata i nikada ne sedite ispod njih. Cevi moraju biti šuplje, jer im je namena da uvlače negativnu energiju, koju zatim pretvaraju u pozitivnu i izbacuju je.

Označite adresu

Uverite se da su adresa i kućni broj uvek vidljivi. Održavajte ih, čistite i zamenite kada se istroše. Na ovaj način će pozitivna energija uvek znati gde da vas nađe.

Koristite ulazna vrata svaki dan

Nikada ne ulazite u kuću kroz bočna vrata (kroz terasu, podrum ili zadnja vrata). Ako želite da ispunite svoj dom pozitivnom energijom, uvek, uvek koristite ulazna vrata. Čak i ako ne izlazite napolje tokom dana, obavezno otvorite i zatvorite vrata. Na taj način ćete privući zdravlje i bogatstvo u svoj dom.

Nemojte „vući“ đubre ispred vrata

Što više i šire vrata mogu da se otvore, veće su vam mogućnosti za uspeh. Ne skupljajte nepotrebne stvari i ne gomilajte ih ispred ulaznih vrata. Ako su vam vrata „nabijena“ svime i svačim, nemojte se nadati da ćete imati novca, snage i energije da idete kroz život. Međutim, ako je sve u redu i na svom mestu, omogućićete protok pozitivne energije i tako obezbediti sigurnost, udobnost i sreću u svom domu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar