U trendu

Spas za odeću koja se skupila u veš mašini!

Skupila vam se odeća nakon pranja? Ovo je rešenje!

Ako su vam se nakon pranja u mašini skupile majice ili džemperi, probajte ovaj trik! Profesionalci iz industrije pranja rublja „kunu“ se da pomaže, a kažu i da trik od dve sekunde produžava život vaše mašine za veš!

Nije vam potrebno nikakvo specijalno sredstvo, već jedan proizvod koji već imate u svom kupatilu, samo ga inače ne koristite za veš.

Komad garderobe koji se skupio potopite u lavor tople vode i dodajte dve kašike balzama za kosu. Neka ostane potopljena oko 30 minuta, a povremeno rukama „promešajte“ tako da svaki deo tkanine dođe u kontakt s vodom i kondicionerom.

Nakon potapanja, odeću razvucite u svakom smeru tako da se vrati u prvobitni oblik i veličinu. Tajna ovog trika je u sastojcima koji inače omekšavaju našu kosu, a omekšaće i vlakna tkanine tako da mogu da se ponovo rastegnu.

Znajte da ovaj trik radi bolje na prirodnim materijalima nego na sintetičkim mešavinama, a ne propustite ni najveće greške koje kvare veš mašinu. Imamo i odličan savet za blistavo beli veš bez muke!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.