U trendu

Privucite bogatstvo: Stavite ovaj simbol plodnosti i bogatstva na prozorsku dasku, novac će vam stizati sa svih strana!!

Feng šui za privlačenje novca – ovaj ritual uvećava kućni budžet!

Feng šui u sebi čuva puno tajni koje omogućavaju da na najneverovatniji način privučemo određene stvari u naš život.

To može biti zdravlje, ljubav, uspeh ili novac. Danas ćemo vam reći o još jednoj neobičnoj metodi povećanja finansija. Kako privući novac koristeći sadnice pšenice? Kao što znate, istočna doktrina vode i vetra odjednom imenuje nekoliko biljaka koje mogu privući materijalnu dobrobit u kuću. Svima je dobro poznato stablo novca. Međutim, oni su daleko od jedinstvene vrste. Pored uzgoja i brige o sobnim biljkama, u Feng Shui-u postoji još jedan malo poznati način prikupljanja novca – to je klijanje zrna ili semenki. Na primer, razgovarajmo o tome kako koristiti pšenicu u te svrhe, jer je ona istinski simbol plodnosti i bogatstva.

Da biste uzgajali posebne sadnice, prvo morate pripremiti mali tanjir, na njega sipati nekoliko novčića i prekriti ih šakom pšenice. Veoma je važno razmisliti koliko novca očekujete da dobijete i zašto vam je potreban. Zatim sipajte malo tople vode na tanjir i pšenicu prekrijte tankim slojem gaze. Vodu je potrebno svakodnevno dodavati kako se zrno ne bi osušilo. Ali ne bi trebalo biti previše vode. U suprotnom, počeće da plivaju u vodi i trunu. Ako je sve obavljeno pravilno, kad se pojave prve sadnice pšenice, vaš novčanik treba napuniti malom količinom novca. Najbolje je držati sadnice na prozorskoj dasci.

Ko treba da koristi ovu metodu?

Ova metoda prikupljanja novca je dobra za one koji žele brzo dobiti malu količinu finansija za neke važne svrhe. Ako je stvar hitna, umesto pšenice uvek možete uzeti semenke suncokreta. Izrastu za 2-3 dana, što znači da će novac brže „dolaziti“. Ako, naprotiv, želite da „prikupite“ ozbiljan kapital, treba obratiti pažnju na seme koje klija vrlo sporo (na primer, urme). Treba ih posaditi u saksiju sa zemljom, a da pri tome ne zaborave da zakopate nekoliko novčića. Za tako dugotrajne sadnice moraćete paziti mnogo duže od prethodnih, ali rezultat će u ovom slučaju biti mnogo uočljiviji, piše Moj enterijer.

Na kraju želimo napomenuti da nije važno koji način privlačenja finansijskog blagostanja ste izabrali, glavna stvar je da verujete u ono što radite.

Ako sumnjate u moć Feng Šuija i dovodite u pitanje svoje postupke, najverovatnije novac neće doći do vas. Stoga, pre nego što započnete bilo koji ritual, pokušajte da se koncentrišete na to zašto vam je, zapravo, sve ovo trebalo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar