U trendu

Priziva nesreću: Ogledalo nikako nemojte držati u ovom delu stana

Ogledala u dom donose svetlost i „otvaraju“ prostor. Zato ne čudi što većina nas voli da ih ima što više u stanu. Često i ne razmišljamo gde je idealno mesto u našem domu da postavimo ogledalo, već se vodimo time da nam baš na tom mestu odgovara da se šminkamo ili odmerimo sebe pre nego što istrčimo napolje.

Ipak, po feng šui konceptu, uređenja prostora ima svoje značenje, svrhu i moć pa je vrlo važno i gde postavljamo svaki detalj u domu, a ogledalo posebno.

Zašto nije dobro imati ogledala u spavaćoj sobi?

Čini nam se sasvim praktično da ogledalo imamo u spavaćoj sobi, međutim, prema Feng šui veštini, to nikako nije dobro, naročito ako je ogledalo okrenuto prema krevetu. To se tumači kao prizivanje i mešanje drugih ljudi u bračnu zajednicu, i donosi mogućnost preljube, prenosi Lepaisrećna.

Stručnjaci iz ove oblasti upozoravaju i da ogledala u spavaćoj sobi donose lošu energiju i mogu biti krivac za loš i nemiran san.

Ogledala podstiču aktivnost, a spavaća soba je mesto gde želimo mir i sakupljamo energiju za poslove koji nas čekaju tokom dana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)