U trendu

Profesionalna čistačica otkrila grešku koju mnogi prave kod čišćenja WC šolje

Korisnica TikToka poznata kao @thebigcleanco, inače profesionalna čistačica iz Melburna u Australijii, šokirala je svoje pratioce kada je otkrila da većina verovatno pogrešno koristi jedan proizvod za čišćenje toaleta.

@thebigcleanco

#professionalcleaning #disinfecting #hardtruth #cleanfreak

♬ original sound – The Big Clean Co

Mnogi za čišćenje WC šolje koriste sprej za dezinfekciju, ali često zaborave da sprej mora da odstoji kako bi bio efikasan. U svom videu, ona je objasnila je da dezinficijensu potrebno vreme kako bi odradio svoj posao i da je potrebno ostaviti ga da odstoji 10 minuta.

– Mislite da pravilno čistite? Evo gorke istine profesionalne čistačice. Samo zato što koristite sprej za dezinfekciju ne znači da išta dezinfikujete. Morate da pročitate etiketu! Ove sprejove treba ostaviti na površini 10 minuta kako bi ubili bakterije – objasnila je u videu.

Stotine ljudi komentarisalo je objavu koja je od tada gledana preko 700 hiljada puta, a mnogi su otkrili da nisu znali te ključne informacije pre nego što su krenuli u čišćenje Wc-a. “Znači da je moj toalet, koji sam danas temeljno očistila, još uvek prljav?”, pitala se jedna korisnica, dok je druga priznala: “Nikad nisam pročitala etiketu…”

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.