U trendu

Puna čaša vode i ova 2 sastojka rešavaju veliki problem: Uradite ovo svaki put kada se osećate umorno

Dom se smatra oazom mira, gde se svi oslobađaju stresa i napetosti. Bilo da učimo ili se bavimo nekom drugom aktivnošću, kada dođemo kući želimo da se odmorimo. Ali ponekad naš dom odiše čudnom energijom i deluje kao da crpi ovo malo snage što imamo.

U mnogim slučajevima to je zbog loših vibracija i energije u njemu. Neki možda neće verovati, ali loša energija snažno utiče na naše živote, a naša osećanja, emocije i misli zavise od toga! Čim ova energija uđe u vašu kuću, ostaće tamo dok ne učinite nešto da je izbacite. Dok ga ne eliminišete, možete imati mnogo sukoba i nesporazuma sa porodicom.

Ali feng šui stručnjaci ističu da postoji metoda protiv loših vibracija! Sve što će vam biti potrebno nalazi se u vašoj kuhinji!

Potrebno je:

belo sirće (1 flaša), morska so (1 kašika), providna čaša i voda.

Priprema i upotreba:

Ono što treba da uradite je da u čašu sipate sirće i malo vode. Zatim dodajte morsku so i stavite na najprometnije mesto u kući.

Zapamtite da čaša mora ostati skriveno od pogleda drugih. Trebalo bi da ostane tamo 24 sata, a u zavisnosti od toga gde se nalazi so, znaćete da li treba da ponovite ovaj postupak.

Ako so pliva u vodi, ponoviti postupak. Kada sol ostane na dnu, to je znak da su loše vibracije nestale.

Zatim morate ponoviti ovaj proces u svakoj prostoriji u vašem domu. Takođe, kada so ostane na dnu, proces će biti završen. Tako ćete svoj dom učiniti mirnim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar