U trendu

Raspored ova 2 kuhinjska elementa je bitan, može dovesti do velikih problema!

Da bi novac doslovno tekao u vaš životni prostor, rešite se nereda. Počnite običnim čišćenjem prostora, pre svega od prašine, prljavštine, viška odeće, pa popravljanjem instalacija koje su u kvaru i nameštaja koji je pocepan.

Izbacite iz prostora sve što krade vašu energiju. Potom energetski očistite prostor paljenjem sveća, tamjana, zvoncima ili pljeskanjem u uglovima, što će podstaći energiju.

Ako želite da privučete bogatstvo, negde u stanu postavite “vazu bogatstva” – napunite je novčićima ili nečim što za vas predstavlja bogatstvo. Ali je zatvorite i ne otvarajte često.

U vašoj kuhinji šporet ne bi smeo da bude ispod prozora jer to dovodi do problema s novcem. Sudopera može da bude na tome mestu jer kroz prozor na njega prelazi pozitivna energija.

Šporet i sudopera moraju da bude udaljeni – ako nisu, postavite između njih zelenu biljku.

U području blagostanja (prostor u kojem stalno struji vazduh) koristite materijale koji izgledaju “bogatije”, kao što su baršun i svila. Korisno je postaviti puno jastučića i urediti prostor tako da deluje malo razbarušeno (na promer – tako da su zavese malo duže nego što je potrebno pa ih morate smotati), postavite slike tako da ih samo prislonite uza zid – važno je da sve odaje dojam pokreta, koji će vas odvesti prema blagostanju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar