U trendu

Rasterajte miševe uz ovaj jeftin trik, više se neće vraćati!

U mnogim kućama koje imaju podrume ili dvorišta mogu se pojaviti i mnoge štetočine, poput glodara. Iako mogu biti nezvani gosti i u stanovima, miševa najviše ima u dvorištima i garažama, odakle bez problema mogu da uđu i u sobe.

Oni su štetočine i mogu predstavljati ozbiljan rizik po zdravlje ljudi, jer mogu doći u dodir sa hranom, ali i ostaviti izmet po kući, koji može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema.

Danas imamo razne preparate i aparate koji tjeraju miševe, ali malo njih je stoprocentno efikasno. Da se sa ovim problemom suočavaju mnogi svedoče i brojna pitanja upućena Mrs Hinch, poznatoj britanskoj domaćici, koja je veoma popularna na društvenim mrežama i čije savete prati skoro 5 miliona ljudi.

Na njenom profilu se povela debata o tome šta je najdelotvornije protiv miševa, a mnogi su se saglasili ta je to upravo ovo:

“Probajte da zatvorite otvore čeličnom vunom. Miševi ne mogu da je pregrizu i brzo odustanu od te namere, te napuštaju dom i traže lakši plen. Svaku rupu u domu, kroz koju bi mogli da se provuku, začepite vunom. Rezultat će vas oduševiti”, napisala je jedna korisnica društvenih mreža u komentaru sa kojim su se svi saglasili da je efikasan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.