U trendu

Razotkrijte tajne svoje ličnosti kroz vašu baštu! Da li ste prefinjeni, opušteni ili..?

Svaka bašta nosi svoju priču, ali jeste li ikada razmišljali o tome šta vaša bašta otkriva o vama? Od divljih trava do savršeno pokošenih travnjaka, svaki detalj može biti prozor u vašu ličnost, kako tvrdi psiholog Ema Keni, prenosi 24sata.hr.

1. Savršeno podšišan travnjak: Ako vaš travnjak izgleda kao iz reklame, sa svakom travkom na svom mestu, verovatno ste osoba koja ceni red i kontrolu. Visoki standardi su vam svakodnevica, ali ne marite za tuđa mišljenja.

2. Tufnasti ivičnjaci: Okrugli detalji u vašoj bašti ukazuju na to da volite da imate sve pod kontrolom, iako to možda ne izgleda tako na prvi pogled. Imate visoke standarde i ne oklevate da se oslobodite onih koji vam ne odgovaraju.

3. Divlja bašta: Mestimično divlje rastinje i šarenilo cveća znak su da cenite prirodu u njenom izvornom obliku. Volite da budete okruženi netaknutom lepotom i cenite ekosistem.

4. Bašta puna korova: Ako su korovi preuzeli vaš travnjak, to može ukazivati na površnost, ali istovremeno na toplinu i spontanost. Možda ne težite savršenstvu, ali svakako imate toplu ličnost.

5. Bez travnjaka: Ako ne posedujete travnjak, već više volite saksije na prozorima, to ukazuje na vedru ličnost sa visokim standardima. Vaša otvorenost se ogleda u tome kako očekujete poštovanje od drugih.

Svaka bašta ima svoj pečat, a vaša bašta je ogledalo vaše ličnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.