U trendu

„Revolucija“ u peglanju: Ovo je postao omiljeni trik mnogih žena, sjajno rešenje

Domaćice su se nekada cenile po tome koliko stručno peglaju. I zaista, ispeglan veš često se smatra pokazateljem visokih standarda higijene i sposobnosti vođenja domaćinstva.

Međutim, to već odavno nije “merna jedinica” za pravu domaćicu, posebno što za neke peglanje može postati prava noćna mora.

Ubrzan tempo života i nadostatak slobodnog vremena, nameće i nova pravila: mnoge žene često sklanjaju opran veš sa strane dok se gomila ne uveća do tačke kada više ne mogu da izbegnu peglanje. Čak i kad biraju materijale koji se manje gužvaju, i dalje ostaju stvari kao što su košulje, posteljina i druge sitnice koje zahtevaju peglanje

Kako bi sebi olakšale život i izbegle sate provedene pored pegle i daske za peglanje, neke žene su odlučile da eksperimentišu i primene različite savete koje su čule.

Zrinka, poznata pod imenom koje koristi na TikTok mreži, redovno deli korisne trikove sa ženama kako da olakšaju poslove u domaćinstvu. Nedavno je podelila jedan genijalan trik koji omogućava da odeća bude besprekorno ispeglana bez korišćenja pegle, prenosi aska.rs.

@zrinka_health_cor

Znaš li za ovo?💪🙌

♬ original sound – zrinka_health_corner

Njen metod je veoma jednostavan: nakon pranja veša, dobro protrese odeću, poravna je rukom i složi u lavor. Tako ostavlja oko pola sata, a zatim je raširi na sušilicu za veš. Ona tvrdi da ovim postupkom dobijate odeću koja izgleda kao da ste je satima peglali.

Ovaj trik može biti prava revolucija za sve žene koje žele uštedeti vreme i trud potrebne za peglanje svoje garderobe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar