U trendu

Samo da nabavite ovu jednostavnu biljku, uspeh i sreća će se useliti u vaš dom još danas

Ovo nije samo obična biljka – ona je simbol sreće i prosperiteta! Deleći ovu biljku sa drugima, širite pozitivnu energiju u vaš dom, dok uspeh i sreća nadolaze.

Prema drevnoj filozofiji feng šuija, biljke imaju moć da privuku različite vrste energije, ali kada je u pitanju sreća, nema boljeg izbora od kućne sreće (Soleirolia soleirolii). Ova biljka podstiče pozitivnu atmosferu u domu i donosi sreću svima koji je gaje. Savršeno se uklapa u svaki enterijer i idealan je poklon za prijatelje ili rođendane.

Kućnu sreću možete uzgajati kako unutra tako i napolju, na prozoru, u žardinjeri ili visećim teglama. Važno je da ne preterujete sa zalivanjem i da joj obezbedite dovoljno sunčeve svetlosti, ali izbegavajte direktnu izloženost jakom suncu. Ova biljka će vas nagraditi bujnim zelenilom i crvenkastim stabljikama.

Za optimalan rast, temperatura od 15 stepeni je idealna, a održavajte zemlju blago vlažnom, izbegavajući prekomerno zalivanje. Na proleće možete oblikovati biljku i iskoristiti vrhove za razmnožavanje.

Deljenjem ove biljke sa drugima, širite sreću i prosperitet oko sebe – zar to nije divan način da ulepšate svoj dom?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.