U trendu

Samo dve kašike ovog sredstva čine više za veš nego litar omekšivača!

Glicerin nije skup i možete ga nabaviti u svakoj apoteci. Primarno, on se koristi za ublažavanje iritacije i crvenila na koži, ali zapravo može da se koristi u različite svrhe.

U savršenom svetu odeća koju izvadimo iz mašine za pranje veša bila bi delikatna i mekana. U stvari, nažalost, to nije uvek slučaj, ali postoji jednostavan način za to.

Dve kašike glicerina sipane u posudu za omekšivač su dovoljne.

Kako to funkcioniše?

Glicerin omekšava tkaninu. Zahvaljujući njoj, vaša odeća će biti prijatna na dodir. Nema više grubih džempera. Dodavanje glicerina takođe pomaže u smanjenju statičkog elementa u odeći. Ova mala promena može značajno poboljšati udobnost nošenja odeće. A ako, osim što je mekan, želite lep miris, dodajte još nekoliko kapi svog omiljenog eteričnog ulja. Ovako imate domaći omekšivač!

Možda postoje neki koji nisu imali naviku da kupuju i koriste glicerin u domaćinstvu, ali verujte, uvek ga treba imati. Ne brinite, možete ga nabaviti u bilo kojoj apoteci bez problema. Neke kozmetičke prodavnice takođe prodaju ovaj proizvod, ali onaj iz apoteke će u većini slučajeva biti jeftiniji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar