U trendu

Samo jedan prirodan proizvod potreban je da savršeno očistite drvene podove

Jedna žena čiji je partner izgrebao pod dok je pomerao nameštaj, očajnički je pokušavala da pronađe način da popravi štetu, a da ne mora potpuno da menja pod u svom domu.

Potražila je savet od korisnika Fejsbuka, a mnogi su joj napisali da bi jedna neobična namirnica bila dovoljna da sanira ogrebotine.

Ljubitelji čišćenja predložili su niz korisnih pomagala, uključujući maslinovo ulje, ali velika većina je predložila trljanje oraha po tom području. Iako se to čini malo neobičnim rešenjem, odlučila je da ga isproba i na njeno iznenađenje tragovi ogrebotina potpuno su nestali.

Impresionirana rezultatima, kasnije je podelila fotografije svog poda istoj grupi koja je pokazala svoje nove i poboljšane podove. U svojoj objavi je otkrila: „Ogrebotina je nestala! Hvala damama koje su preporučile orah. To je svakako uspelo i uopšte nije dugo trajalo.“

Objasnila je da je upotrebila mekani, unutrašnji deo oraha i njime protrljala to područje. Zatim je pričekala 10-20 minuta i ponovo ga protrljala prstom da se još malo pomeša. Potom je gotovo suvom krpom ispolirala celo područje.

Prema The Sunu, drveni, vinilni ili laminatni podovi upijaju ulje iz oraha što pomaže da se prikriju ogrebotine ili da se potpuno uklone.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar