U trendu

Samo napunite ovim čašu, nek odstoji 24 sata i u vašem domu desiće se magija

Nekoliko načina da se oslobodite negativne energije

Brojna verovanja se zasnivaju na postojanju pozitivne i negativne energije.

A to je naročito izraženo kada se radi o kući u kojoj živimo.

Postoje brojne tehnike kojima možete da utvrdite da li u vašem domu postoji negativna energija. Najjednostavniji način da to uradite jeste uz pomoć čaše napunjene vodom.

Šta je uopšte negativna energija?
Svako od nas ima svoju energiju koja se zadržava na mestima gde boravimo i u predmetima koje koristimo. Naši domovi su mesta gde se susreću različite energije, što on nas samih, što od članova porodice.

Svaka osoba koja ulazi u naš dom unosi i određenu vrstu energije, a ona može biti pozitivna ili negativna. Negativna energija uzrokuje stres, zdravstvene i finansijske probleme i loša osećanja.

Ukoliko mislite da je u vašem domu prisutna takva energija, odmah nešto preduzmite.

Trik uz pomoć čaše vode:
U prozirnu staklenu čašu stavite morsku so (so bi trebalo da zauzme 1/3 čaše). Nakon soli, u čašu naspite 1/3 hladne vode i 1/3 alkoholnog sirćeta.

Čašu stavite u sobu u kojoj mislite da je skupljena negativna energija.

Nakon što ste postavili čašu, niko ne sme da je dira sledeća 24 sata. Ukoliko je tečnost u čaši u istom stanju u kakvom ste je ostavili, možete da odahnete, u toj sobi nije prisutna negativna energija.

Ali, ukoliko u čaši primetite mehuriće ili tečnost postane neprozirna, očigledno je da imate nekih problema.

Nakon što je tečnost u čaši apsorbovala negativnu energiju, bacite tečnost u WC šolju i pustite vodu. Postupak ponavljajte svaki dan, sve dok tečnost u čaši ne postane bistra.

Postoje još dva načina da kuću očistite od negativne energije:

1. Zapalite žalfiju ili tamjan
Ovo je jedan od najstarijih, najbržih i najefikasnijih načina da očistite svoj životni prostor od negativne energije. Da biste očistili kuću žalfijom ili tamjanom, treba da otvorite ulazna vrata i sve prozore u vašoj kući. Upalite tamjan ili žalfiju i pustite da gori par sekundi. Zatim ugasite plamen i ostavite da se dimi kraće vreme. Najbolji način da započnete ovaj ritual je da idete oko sobe i pokrijete dimom što veći deo prostora.

2. Pospite malo soli u ćoškove kuće, na ulaz i na prozore
Sipajte morsku so u četiri ćoška svoje sobe i ostavite ih tu 48 časova. Ovo će da upije negativnu energiju prethodnih vlasnika i negativnu energiju ljudi koji su bolesni ili su u svađi. Nakon 48 časova usisajte ili očistite tu so i bacite napolje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar