Sijaju kao novi i posle kiše: Obrisala je prozore ovim proizvodom i ostala u čudu (VIDEO)

Sa lepšim i sunčanim vremenom, a pred dolazak proleća svi se spremaju za veliko prolećno spremanje i čišćenje. Jedna od glavnih stvari koja u tome zadaje glavobolju, jeste pranje prozora. Međutim, jedna domaćica je pronašla brz i jednostavan trik uz koji će svi prozori blistati, čak i nakon kiše.

Koliko puta ste se iznervirali dok ste brisali prozore, a na staklu uvek ostanu neke dlačice ili sprej za čišćenje nikako da se spere? Zahvaljujući raznim trikovima na internetu, i za ovo postoji rešenje.

Trik u nastavku je posebno efikasan u onim situacijama kada vam se staklo prozora zamagli usled loše ventilacije. To se više neće dešavati.

Isprobali smo razna sredstva za pranje prozora ali ni jedno nas nije oduševilo kao – pena za brijanje.

Mrlje je teško skinuti sa preparatima za staklo, a uz to su i puna hemije koju prskamo blizu lica. Zato je tu pena za brijanje. Ona će prozorima dati blistavost, a i štitiće ih od zamagljivanja.

Dobra stvar je i što je ceo proces pranja prozora penom za brijanje vrlo jednostavan – rukama nanesite penu na stakla, sačekajte da se osuši nekoliko sekundi, a onda je uklonite sunđerom i staklo obrišite pamučnom krpom.

Ovako oprani, prozori ostaju čisti mnogo duže, pa nećete morati da ih perete nekoliko narednih nedelja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.