U trendu

Sijalice pucaju, a predmeti se često lome? Evo na šta vas upozoravaju „bezazleni“ kvarovi

Feng šuji upozorava da je možda u pitanju negativna energija

Nije neobično da se stvari u kući lome, niti da vam se dogodi da vam ispadne posuđe i polomi se. Međutim, kada to postane često i više nego ranije, feng šuji sugeriše da to može biti povezano sa negativnom energijom.

Isto važi i za neobjašnjivo nestajanje nekih stvari iz vašeg doma.

Na početku, treba da razumete da u većini slučajeva, haos u kući počinje zbog nagomilane negativne energije.

To može biti rezultat prisustva energetskog vampira u kući ili čestih poseta negativnih ljudi. Lomljenje i gubljenje stvari prema feng šuiju ukazuje na prisustvo negativne energije, koja može biti posledica nereda, nagomilanih stvari i nepovoljno postavljenog feng šuija, odnosno blokiranog slobodnog protoka energije.

Evo šta određeni kvarovi simbolizuju prema feng šuiju:

– Ako u vašem domu cure cevi ili voda kaplje iz slavine, verovatno imate finansijskih problema. Razmislite o tome kako trošite novac i gde biste mogli da uštedite.

– Ako vam stalno nedostaju sitnice kao što su šnale, gumice za kosu, ključevi, čarape, ili kape, verovatno se često ponašate egoistično, stavljajući svoje želje i potrebe ispred drugih. Pored toga, možda ste lenji i radije prebacujete odgovornost na druge.

– Polomljeno i napuklo posuđe, kao i pukotine na ekranima ili ogledalima, ukazuju na ozbiljan konflikt u kući. Ako se ne rešite pokvarenih stvari na vreme, svađa može dovesti do prekida odnosa.

– Stalni kvarovi električnih uređaja i često pucanje sijalica ukazuju na to da vam ljudi iz prošlosti ne žele dobro. Vaša sreća ih sprečava da žive u miru.

– Česti kvarovi u kući ukazuju na toksičnu vezu u kojoj sve manje poštujete jedno drugo.

– Stvari koje se zauvek izgube ukazuju na stagnaciju. One su signal da treba napustiti staro i nepotrebno, stvarajući prostor za novo, zanimljivo i pozitivno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.