U trendu

Sjajan kuhinjski trik: Uradite ovo sa papirom za pečenje, oduševićete se

Svaka domaćica zna koliko je teško skinuti kombinaciju prašine i masnih isparenja koji se prosto skore u naslage koje je teško oribati.

Odličan savet za vas. Postavite po jedan list papira za pečenje na gornje površine i on će skupljati te masne pare i prašinu.

Znamo da mnoge žene misle kako je bolje tu staviti papir za pakovanje. Ali, budimo iskrene: koliko nam posla treba da isečemo odgovarajuću dimenziju, koliko često zaboravimo da kupimo novu rolnu papira? Koliko vremena potrošimo da izaberemo odgovarajući dezen, iako znamo da se ove površine i ne vide?

Papir za pečenje rešava sve te problemčiće. Ne treba vam podsetnik – kad kupite novo pakovanje, tad je i vreme za zamenu. I da ne zaboravimo – kuhinjski ubrus ne može da posluži kao zamena – suviše je lagan i papiri će leteti sa ormarića pri prvoj promaji.

Ako su kuhinjski elementi visoki, ovo će vam biti veliko olakšanje. Gornje površine su često najprljavija mesta u kuhinji, a ovako će održavanje biti mnogo jednostavnije.

Ako se pojavljuju insekti u kući, slobodno možete na ovaj papir da postavite i neko domaće sredstvo protiv bubašvaba, a ribanje više neće biti potrebno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.