U trendu

Sjajan pomoćnik u kući: Niste ni svesni za šta sve možete koristiti regenerator

Ako ste mislili da regenerator za kosu ima samo jednu namenu, da omekša vašu kosu i sprečava njeno isušivanje i pucanje, prevarili ste se. On i te kako može da vam pomogne oko svakodnevnih stvari.

Ovo je nekoliko zanimljivih načina upotrebe regeneratora za kosu:

1. Kao hidratantno sredstvo za kupanje

Regenerator možete koristiti kao hidratantno sredstvo za kupanje. Naročito ako ste pre koristili piling za telo ili penu za kupanje koja je stvorila puno pene. Da biste dobili nazad prirodnu vlagu tela, prije nego što završite s kupkom dodajte malo regeneratora.

2. Za pojačavanje mirisa odeće

Regenerator možete koristiti i za pojačavanje mirisa odeće. Možete napraviti svoj sopstveni omekšivač i osveživač tkanine. Za to je potrebno pomešati regenerator s malo vode i staviti ga u bocu s raspršivačem. Samo protresite bocu tako da se sadržaj izmeša temeljno, a zatim raspršite po odeći iz daljine.

3. Umesto pene za brijanje

Regenerator možete koristiti i kao penu za brijanje. Kako biste omekšali dlačice, postigli glatko klizanje brijača i sprečili posekotine, namažite malo regeneratora po koži.

4. Za mekane zanoktice

Možete postići i mekane zanoktice ako nanesete samo malo regeneratora na nokte pomoću pamučne krpice. Nežno masirajte zanoktice i one će se brzo postati mekane.

5. Kao deterdžent za veš

Ako vam je nestalo deterdženta za veš možete se poslužiti regeneratorom. Odeću stavite u čisti lavor, sipajte vruću vodu, a zatim dodajte kašičicu regeneratora. Odeću ostavite u toj penastoj tečnosti pola sata zatim isperite i osušite, prenosi The Indian Express

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar