U trendu

Sjajan trik sa vlažnim maramicama: Iznenadićete se što ovo niste uradili ranije!

Imate li vlažne maramice kod kuće? Od danas počnite da ih dodajete u svoj veš, efekti su iznenađujući, a ovaj pametni patent štedi mnogo novca i živaca!

Ako imate kućnog ljubimca kod kuće, svideće vam se ovaj način pranja veša. Ništa ne kvari dobro raspoloženje kao dlake zalepljene za sveže opranu odeću . Praktično svi koji imaju krznenog prijatelja vrlo dobro znaju ovaj problem. Možete oprati stvari milion puta, a nakon pranja i dalje svuda nalazite dlačice. Ispostavilo se da ne morate ulagati u posebne proizvode za pranje ili kupiti skupu mašinu za pranje veša sa funkcijom namenjenom vlasnicima kućnih ljubimaca. Neverovatno je koliko briljantne mogu učiniti najjednostavnije stvari !

Ispostavilo se da je rešenje vrlo jednostavno – samo dodajte nekoliko vlažnih maramica u veš mašinu.

Maramice će raditi kao popularni hvatač dlaka, ali su sigurnije za vašu odeću. Njihova površina savršeno privlači ne samo kosu i dlačice, već i čestice prljavštine.

Samo zapamtite da ne koristite tzv razgradive maramice. Bilo koja druga vlažna maramica – na primer za bebe – biće savršena. Najbolje je dodati 2-3 komada u bubanj mašine za pranje veša.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar