U trendu

Skroz BESPLATAN trik da kuća bude toplija: 1 stvar odmah uradite!

Evo kako da kuća ili stan budu topliji, a da ne morate da palite grejalicu – toliko je jednostavno da ćete se pitati kako to niste znali do sada, trik garantovano radi!

Stručnjak Dejvid Tarner rekao je za britanske medije da postoji jedna promena u domu zbog koje će stan biti topliji, a nećete morati da dogrevate i trošite struju, samim time i povećavate svoje račune.
Njegov trik je potpuno besplatan a garantovano radi, sve što je potrebno je malo truda i kreativnosti.

„Mnogi ne znaju da je pomeranje nameštaja najjednostavniji i potpuno besplatni način da kuća bude toplija. Na taj način ćete uštedeti i na računima za električnu energiju, ako dogrevate stan električnim grejalicama“, rekao je on.

U pitanju je premeštanje nameštaja i pravljenje novog „rasporeda“ u prostorijama, jer veliki komadi nameštaja ispred radijatora blokiraju prolazak toplog vazduha i upijaju ga. Drugim rečima, grejete kauč a ne ljude koji na njemu sede i ostatak sobe!

„Sofe, trosedi, stolovi i police za knjige mogu da apsorbuju toplinu radijatora i da joj ne dozvole da cirkuliše sobom. Pomeranje velikih komada nameštaja tako da se ne nalaze ispred ili oko radijatora će omogućiti da prostorije budu toplije“, rekao je on.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar