U trendu

Slavina bez vodenih fleka i kamenca? Moguće je uz ovaj sjajan savet (VIDEO)

Sigurni smo da ne postoji žena koja nije doživela da njen celodnevni trud i rad padnu u vodu u roku od svega nekoliko sekundi, a potpuno smo sigurni i da ne postoji žena koja zbog takvih stvari i situacija ne upada u očaj.

Ipak, postoji rešenje i za to. Naime, na društvenim mrežama pojavio se video u kome je pokazano kako da sprečite da voda upropasti sveže oribane slavine.

U čemu je stvar?

Za ovaj trik vam je, verovali ili ne, potrebna samo sveća. Ipak, idemo redom… nakon što završite sa ribanjem slavina, uzmite jednu veću sveću i njome izribajte slavinu. I sada verovatno mislite kako ćete time zapravo sve upropastiti, jer će vosak ostati na površini sanitarija. Upravo u tome i jeste stvar.

Vosak će ostati na površini i sve što je potrebno jeste da ga onda prebrišete krpom, odnosno da krpom utrljate taj vosak u slavinu. Pogađate – on će štitit njenu površinu, a kada sledeći put voda bude pala na nju, od nje neće ostati ni trag.

Dakle, ovaj trik ne čisti slavinu, već štiti već oribanu od novih fleka. Takođe, mnogi su imali problema sa ravnomernim utrljavanjem voska jer tvrde da ostaju mrlje od voska, ali definitivno pomaže mekana krpa od mikrofibera.

@the_gooch

This is how I keep the faucet clean and protected 🤩🤩🤩 #lifehack #fyp #tiktok #tiktokviral #viral #kitchen #bathroom #faucet #cleaning #tiktokforfun

♬ original sound – The Gooch

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar