Sledeći put kada čistite kuću, obavezno bacite ovih 5 stvari: Donose bedu, crpe novac i sprečavaju uspeh

Rešite se ovih pet stvari iz kuće i sreća će vam se osmehnuti

Ovi predmeti ometaju sreću i uspeh i ne dozvoljavaju im da uđu u vaš život, stoga je veoma važno da ih prvom prilikom izbacite iz kuće.

1. Odeća i obuća koja vam se ne sviđa

Sve što se nalazi u vašem garderoberu ne samo što treba da se koristi, umesto da stoji tek tako i zauzima mesto, nego mora da bude baš po vašem ukusu.

Ono što je nevoljeno i što vam izaziva lošu emociju ili raspoloženje blokira tokove pozitivne energije i treba da se baci ili pokloni što pre.

2. Prazne tegle ili boce

Mnogo stvari koje trenutno nemaju nikakvu funkciju držimo u kući za slučaj da zatrebaju, ali realno vam ne treba više od nekoliko praznih tegli.

Gomilanje flaša i tegli koje nemaju funkciju samo ometa normalnu vibraciju pozitivne energije ne daju prosperitetu i radosti da uđe u vaš život.

3. Oštećeno posuđe

Tanjiri, šerpe, čaše, tiganji… Sve što se nalazi u kuhinji i koristi za pripremu ili serviranje hrane i pića trebalo bi da bude celo, odnosno neoštećeno.

Predmeti koji imaju bilo kakvo oštećenje, pa čak i ogrebotine, odbijaju pozitivne vibracije.

4. Pokloni za koje vas ne vezuju radosna osećanja

Svima nam se desilo da nam neko blizak pokloni nešto što nam se ne dopada ili da nas pojedini predmeti u kući sećaju na loše stvari, poput bivših ljubavi ili burno završena prijateljstva.

Obavezno se rešite ovakvih stvari kako biste u svom životu napravili mesto za neke prijatnije uspomene.

5. Stare sveće

Ako pitate feng šui stručnjake, vatra uništava negativnu energiju i pomaže da se oslobodi prostor za sreću. Upravo su zato mirišljave sveće popularna „pomoć“ za meditaciju, opuštanje i prijatniji osećaj u domu, ali imajte na umu da poluizgorela sveća nije korisna – ona se smatra energetskim otpadom i mora što pre da se zameni novom svećicom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.