U trendu

Slučajno prosula ovo sredstvo po pločicama, a onda videla čudo: Buđ i prljavština su za minut nestali (video)

Ovaj trik oduševio je korisnike društvenih mreža, koji su isticali da jedva čekaju da isprobaju i očiste svoje fugne

Čišćenje fugni u kupatilu i kuhinji može da predstavlja vrlo mukotrpan posao, te je svaki savet i trik koji olakšava taj zadatak uvek dobrodošao.

Jedna žena tvrdi da će korišćenjem samo jednog proizvoda vaše fugne ponovo izgledati čisto i nećete morati da ih ribate.

– Slučajno sam prosula ovaj odmašćivač po svom podu i otkrila da čisti moje fugne, a da ih nisam ni ribala – rekla je ekspertkinja za čišćenje Azur MekKanel u videu koji je podelila na svom TikToku.

Uz video koji prikazuje njen savet za čišćenje, uputila je ljude da jednostavno sipaju odmašćivač na pod, ostave ga minut, a zatim obrišu krpom. Iako je Azure slučajno otkrila prednosti odmašćivača na svojim fugama, spomenula je da ga morate razrediti za druge svrhe čišćenja.

@livecomposed

Effortless grout cleaning! #cleantok #cleaningtiktok #cleaning #cleaninghacks #cleaningproducts #groutcleaning #hhambassador

♬ abcdefu – GAYLE

Mnogi njeni pratioci bili su uzbuđeni kada su upotrebili njen savet, a jedan pratilac je predložio korišćenje OxiCleana za čišćenje fuge.

Ako imate puno fugni za čišćenje, druga TikTokerka želi da bude sigurna da koristite najbolju moguću tehniku ​​brisanja. Žena po imenu Tanja, otkrila je da stavlja malu kantu za smeće u svoju standardnu ​​kantu za brisanje, zatim dodaje vodu u kantu za brisanje, a mešavinu deterdženta i ključale vode u manju kantu za smeće unutra. Nakon toga izvlači krpu u kantu za brisanje, ali je ponovo umače u čistu mešavinu sapuna i vode.

– Na ovaj način koristite samo čistu vodu za brisanje podova. Ova metoda je puno bolja alternativa jer ne umačete u prljavu vodu, već u čistu – objasnila je Tanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar