U trendu

Smrdi vam frižider? Uz ova 2 neverovatna trika mirisaće najdivnije

Evo kako da na najlakši način uklonite neugodne mirise iz frižidera

Neprijatni mirisi se vrlo brzo stvaraju u frižideru, pa je potrebno da ga često čistite.

Međutim, čak i posle ćišćenja, dešava se da i dalje postoji neprijatan miris koji niste uspeli da uklonite običnim deterdžentom i vodom.

Stoga je jedna korisnica TikTok- a na svom profilu objasnila zašto je važno redovno da čistite frižider, ali je podelila i najbolje savete kako da ga održavate čistim.

Očistite police
Plastične police i fioke u frižideru često su prekrivene lepljivim ostacima hrane i ružnim mrljama. Da biste uklonili ove neželjene mrlje i učinili da zablista, potrebna su vam samo tri sastojka.

Pomešajte jednake delove vode i alkoholnog sirćeta s dve kašičice ekstrakta vanile u bočici s raspršivačem, a zatim upotrebite ovu mešavinu duž cele površine frižidera. Obrišite ga krpom i to je sve.

Rešite se mirisa
Iako se vaš frižider može činiti čistim, ponekad postoje dugotrajni mirisi koje jednostavno ne možete tek tako da uklonite. Kako se to ne bi dogodilo, Chantel je rekla da se korišćeni talog od kafe stavi u malu činiju ili šolju i ostavi u frižideru. Azot iz kafe pomaže u neutralisanju mirisa u vazduhu brzo i sigurno.

@mama_mila_

3 easy tips to keep your kitchen sparkling ✨ #homehacks #hometips #kitchenhacks

♬ About Damn Time – Lizzo

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar