U trendu

Snimak koji je zaludeo sve: Ovaj čovek je pronašao način da više ne pere suđe!

Svi koji su se makar jednom u životu zatekli u kuhinji u kojoj je sudopera bila krcata sudovima, znaju da i samo pogled na nju može da stvori neprijatnost, a domaćicama čak i glavobolju. A ono što čitavu stvar u vezi sa higijenom kuhinje čini još težom jeste činjenica da kada ste se rešili sudova od jednog obroka, eto stižu drugi i tako ukrug. Imate osećaj kao da nikada ne možete da ih se rešite, čak i ako imate sudo-mašinu jer je nju neophodno napuniti do kraja, a zatim i isprazniti i ponovo popuniti.

Ipak, čini se da postoji način ako je verovati jednom korisniku TikToka, koji je pored mnogih praktičnih trikova na toj mreži objavio i snimak na kom je prikazano kako da se sudovi nikad ne zaprljaju. On navodi da je u pitanju jedan nestvarno lagan trik i da je sve što nam je potrebno jedna obična providna folija.

Njome se, naime, može obložiti tanjir u koji se zatim sipa jelo, a nakon što se obrok završi, ostaci se lepo sakupe pomoću folije i zajedno sa njom se bace. To, naravno, ne može da važi za supe i sva ostala čorbasta jela, ali za sve ostalo da, tvrdi Tiktoker.

@zidarcina1

♬ Omadjijan – Sanja Vucic

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.