U trendu

Spas za zapušene odvode: Trik jedne mame oduševio je milione, a potrebne su samo 3 stvari iz kuhinje

Jedna mama je podelila svoj jednostavan metod u četiri koraka za dubinsko čišćenje začepljenih kuhinjskih i kupatilskih odvoda koristeći svakodnevne predmete za domaćinstvo.

Karolina Mekoli, iz Perta, koristila je sodu bikarbonu, sirće i toplu ključalu vodu da bi isprala cevi, nakon čega je kroz njen odvod voda slobodno oticala i sve je mirisalo na svežinu.

@carolina.mccauley

How to clean drains!⭐️✨ Use these natural ingredients to clean drains from the inside leaving them smelling fresh and clean. 🍋🥰☺️ #homehacks #homehackswithcarolina #cleaninghacks #cleaningtips #tipsandtricks

♬ original sound – Carolina Mccauley – Home Hacks

‘Sporo vam otiče voda iz umivaonika? Probajte ovaj trik pre nego što pozovete vodoinstalatera“, rekla je majka dvoje dece u sada viralnom TikTok videu.

Najpre je u odvod sipala jednu šolju sode bikarbone, prelila sa dve šolje sirćeta i pokriti krpom i ostaviti da odstoji 10 minuta. Isprala je sve toplom vodom i sipala limunov sok da ukloni neprijatne mirise.

Njen savet za otpušavanje odvoda oduševio je hiljade pratilaca koji su joj pisali da jedva čekaju da isprobaju ovaj trik.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.