U trendu

Sreća, harmonija i blagostanje će ući u vaš dom, samo stavite ovu biljku ispred ulaznih vrata, privlači i obilje

Ulazna vrata su jedna od najvažnijih oblasti doma iz perspektive feng šuija. To su “usta” gde ulazi Či energija a sa njom i brojne mogućnosti koje vama i vašim ukućanima mogu obezbediti uspeh i zdravlje.

U idealnom slučaju, vaša ulazna vrata bi trebala da budu postavljena tako da dočekuju pozitivnu energiju u dom.

Zato je, pre dodavanja biljaka, dobra ideja startovati od onih osnovnih tehničkih detalja: eventualnih popravki i uklanjanja nereda kako bi se osiguralo da je sve podešeno po feng šui pravilima.

Nakon toga, slobodno možete krenuti u unošenje osnovnih elemenata koji će poboljšati energiju u ovom delu doma.

Biljke u blizini ulaza su savršen način da prizovete životnu energiju a samim tim i sreću, odnosno dobre okolnosti u svoj život.

Feng šui stručnjaci otkrivaju koje biljke je dobro imati ispred ulaznih vrata za sreću, novac i harmoniju u domu:

Areka palma
Ako imate prostora za veću biljku, areka palma može da donese mnogo životne energije u vaš prostor. Ovo je odlična biljka za aktiviranje pozitivnih vibracija i popravljanje ustajale energije. Tokom toplijih meseci možete je držati napolju na kućnom pragu, a zatim je uneti unutra kada dođu hladniji dani. Areka palme su povoljne i za filtriranja i prečišćavanja vazduha.

Monstera
Ova biljka ima prelepe listove u obliku srca koji su odlični za privlačenje ljubavi i kvalitetnih ljudi u vaš život. Možete ih postaviti ispred ulaznih vrata – ako ih pravilno negujete, rašće, širiti se i prizivati obilje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar