U trendu

Srećni novčići napuniće vam dom blagostanjem, novcem i srećom, ali morate ih postaviti baš na ovo mesto u kući

Sreće i blagostanja u kući nikada dosta. Upravo zato svi nastojimo da svoj dom dovedemo do savršenstva, jer dobre stvari u životu kreću upravo iz doma.

U feng šui kulturi uređenja doma koriste se razni talismani i amajlije za privlačenje dobre energije, obilja, blagostanja i sreće. Jedan od najpoznatijih su svakako kineski novčići, odnosno kovanice,

Ova popularna amajlija koristi se za privlačenje energije bogatstva i novca, ali i za zaštitu doma od loše i privlačenje dobre energije.

Ukoliko želite da imate kineske novčiće u svoj dom, važno je da ih postavite u odgovarajućem mestu u domu prema feng šui principima. Prema feng šui stričnjacima najbolje je da amajliju stavite u jugoistočni deo doma ili kancelarije.

U feng šui radnjama, kao i u prodavnicama koje prodaju stvari za dekoraciju doma možete pronaći kineske novčiće u raznim varijantamaa.

Novčiči ne moraju biti istaknuti, već ih slobodno možete i malo sakriti, tako da je sasvim u redu i da ih držite u fioci. Važno je samo da bude na jugoistočnoj strani vašeg doma, piše Lovesensa.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar