U trendu

Šta vidite sa ulaznih vrata? Ako ugledate ovu prostoriju, čeka vas minus na računu

Koju prostoriju vidite kad uđete u kuću? Prema drevnoj kineskoj veštini feng šui, energija u domu treba slobodno da teče kako bi kuća bila oaza sreće, obilja i zdravlja.

A kako bi u domu zavladala pozitivna energija, važno je da počnemo od ulaznih vrata. Feng šui stručnjaci objašnjavaju da nije dobro kada su ulazna vrata prljava, stara, oronula, kada se farba istrošila. Takođe, na ulaznim vratima ne treba držati pločicu sa starim prezimenom ukoliko se žena razvela jer to može blokirati dolazak nove ljubavi. Takođe, važno je i kako je uređeno predsoblje, hodnik, odnosno prostor koji prvo ugledamo kada zakoračimo preko praga:

Ako vidite dnevni boravak, to je idealna stvar.

Kada saznate razlog zbog kog svako veče treba da zatvorite vrata kupatila, nikada više nećete otići na spavanje a da ih ne proverite

Kada saznate razlog zbog kog svako veče treba da zatvorite vrata kupatila, nikada više nećete otići na spavanje a da ih ne proverite

Ako vidite kupatilo, to je minus na računu.

Ako vidite trpezariju, neko je stalno gladan.

Ukoliko prvo vidite kupatilo, ne morate da ga izmestite, stavite ukrasne trakaste rese na vrata kupatila i preusmerite energetski tok.

Još jedna stvar je važna. Predmet koji mnogi drže u hodniku jeste ogledalo. U mnogim feng šui pravilima ono se ne preporučuje, ali može da stoji u hodniku, tako da vidimo svoj odraz tek kada napravimo korak-dva u kući. Ne smemo da se vidimo u ogledalu čim vrata otvorimo, ni prekoputa, ni pored.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar