Stavila je kečap na slavine, a ujutru je sačekalo iznenađenje: Kada saznate šta se dogodilo, uradićete isto

Ovo je najlakši način da očistite rđu 

Iskusne domaćice otkrile su kako najlakše očistiti rđu i kamenac sa slavina uz jednu namirnicu koju svi imamo u kući.

Tvrdokorne mrlje i kamenac većini domaćica zadaju velike glavobolje i muku, s obzirom da ih je se veoma teško rešiti. Međutim, postoje razni trikovi uz koje je moguće rešiti ovaj problem.

Tako se i na jednoj Fejsbuk grupi pojavio trik iskusnih domaćica, koje savetuju da kečap od paradajza navodno efikasno deluje kao sredstvo za uklanjanje mrlja.

Trik je jednostavan. Poprskajte kečap preko zahvaćenog područja, ostavite da odstoji sat vremena, zatim ga obrišite i uživajte u blistavom rezultatu. Možda zvuči neobično, ali čini se da deluje i na slavinama i na lavaboima, izveštava Mirror.
Naime, nakon objavljivanja ovog trika, grupa Mums Who Clean uijala se od komentara.

„Ko god je smislio trik za kečap, taj je genije. Probala sam sve i ništa nije uspelo ovako. Bez ribanja, bez truda. Oduševljena sam.“, napisala je jedna članica grupe.

Mnogi su se nadovezali na njen komentar i složili se sa tim da je trik odličan.

„Samo sam to stavila oko baze, ostavila preko noći i isprala te očistila kao i obično. Bilo je savršeno“, glasio je jedan odgovor, dok je druga korisnica dodala: „O, neverovatno, moj je lavabo bio užasan. Ostavila sam ga preko noći s kečapom i rezultat je neverovatan!“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.